Hva er tannimplantater?

Hva er tannimplantater?

Tannimplantater er metallposter eller rammer som er kirurgisk plassert i kjevebenet under tannkjøttet. En gang på plass lar de tannlegen å montere erstatningstenner på dem.

tannimplantat

Hvordan fungerer tannimplantater?

Fordi implantater smelter til kjevebenet, gir de stabil støtte til kunstige tenner. Dentures og broer montert på implantater vil ikke glide eller skifte i munnen din – en spesielt viktig fordel når du spiser og snakker. Denne sikre passformen hjelper proteser og broer – så vel som individuelle kroner plassert over implantater – føles mer naturlig enn konvensjonelle broer eller proteser.

For noen mennesker er det ikke enkelt og enkelt å bruke vanlige broer og proteser på grunn av ømme flekker, dårlige rygger eller gagging. I tillegg må vanlige broer være festet til tenner på hver side av rommet som er igjen av den manglende tannen. En fordel med implantater er at ingen tilstøtende tenner må være forberedt eller malt ned for å holde den nye erstatningstanden / tennene på plass.

For å motta implantater, må du ha sunne tannkjøtt og tilstrekkelig ben for å støtte implantatet. Du må også forplikte seg til å holde disse strukturene sunne. Nøyaktig oral hygiene og regelmessige tannbesøk er avgjørende for den langsiktige suksessen med tannimplantater.

Implantater er vanligvis dyrere enn andre metoder for tannutskifting, og de fleste forsikringsselskaper dekker vanligvis mindre enn 10 prosent av gebyrene.

Stengt for kommentarer.