Alt du trenger å vite om tennbleking

Alt du trenger å vite om tennbleking

tannbleking oslo

Enten du vet det eller ikke, sparer pasientens tenner i hjertet av kosmetisk tannlegen. Selv om kosmetisk tannlege fokuserer mer på utseendet på tennene dine, forbedrer bleking og omforming av tennene dine også tannhelsen. De potensielle tann- og selvtillitsproblemer forbundet med misfargede og / eller misfargede eller feiljusterte tenner kan avverges på grunn av kosmetisk tannlegen.

Hva forkuller våre tenner?

Vi starter med perfekte, vakre smiler. Dessverre, over tid møter vi ting som misfarger tennene våre. Tingene som ødelegger våre flotte smiler inkluderer:

  • Alder
  • Mange behandlet og manfarget mat og drikke vi elsker
  • Tobakk
  • Enkelte medisiner
  • Traumer til tennene

TANNBLEKNING

Tannbleking innebærer bruk av ett av to tennblekemidler: karbamidperoksid eller hydrogenperoksid. Begge disse tennene blegner opp flekkene på tennene i mindre stykker, noe som gjør dem mindre merkbare og tennene dine ser hvitere ut.

Du kan kjøpe over teller hjemme tennbleking geler, skuffer eller striper eller du kan få prosedyren gjort hos tannlegen. Selv om hjemme-tennblekingskittene er billigere, blir de sett som mindre effektive. Det anbefales å få en profesjonell tannbleking oslo gjort på tannlegen da prosedyren gjøres raskere, resultatene blir sett raskere og bleking forblir lenger.

Det er viktig å merke seg at disse blekemidler ikke virker på alle tenner. Tenner som har en gul misfarging til dem, opplever de beste blekingresultatene. Tenner som har brun eller grå misfarging, kan ikke hvite i det hele tatt. På grunn av dette kan tenner som opplever skade eller blir misfarget av medisiner, ikke være i stand til å bli hvitt. Tannbleking vil heller ikke fungere på fyllinger, caps, krone eller finér.

Typer av tannbleking

Den vanligste kosmetiske tanntjenesten er tannbleking. Denne tannprosedyren har opplevd mange teknologiske fremskritt og har blitt mer rimelig og tilgjengelig. Det er tre viktige alternativer som kan hjelpe deg med å lyse på smilet ditt. De er: hjemmehemmende kitt, tannbleking i kontoret og bruk av tannkrem.

At-Home bleking

Hjemme bleking eller bleking sett inneholder vanligvis hydrogenperoksid som blekemiddel. Dette blekemiddelet bleker selve tannemaljen. De kommer enten i en gelform som deretter plasseres i en brett som passer dine tenner, eller de er striper som holder seg til tennene dine.

Bleking på kontoret

Tannbleking på tannkontoret vårt kan gjøres på ett 10 minutters kontorbesøk. Vi vil bruke et beskyttende skjold eller gel til tannkjøttet ditt for å hindre at de blir skadet av blekemiddel og laser. Blekemidlet (vanligvis en mer konsentrert form av hjemmeproduktet hydrogenperoksid) blir deretter påført tennene. En laser eller spesialisert lys vil bli brukt til å forbedre og forbedre virkningen av blekemiddelet.

Whitening Tannkrem

Den enkleste og billigste ruten til et forbedret smil er regelmessig å bruke ADA-godkjent tannbleking tannkrem. Tannkrem er ikke like effektive som bleking da det bare fjerner flekker fra tennflaten. Det endrer ikke fargen på tennene dine. Når du børster, er det viktig å børste forsiktig, da hard børsting kan bære emaljen på tennene dine.

Hvis du er klar til å ta smilet ditt til neste nivå, ta kontakt med Rommen Tannlegesenter. De har omfattende kunnskap og erfaring innen profesjonell tannbleking, samt andre kosmetiske tannbehandlingstjenester, slik som finér og Invisalign.

«Need healthy teeth? Drink these awesome calcium juices. The Best Vitamix Blender is able to make the juice perfectly to improve your teeth fitness. Find more about the electric blender here»

Stengt for kommentarer.